top of page

Siguranța Digitală

394588878_151417048017530_3656638314566311370_n.png
oranz_helehall_riba_2tk.png

Scopul campaniei „SigurantaDigitala.MD” este creșterea gradului de conștientizare cu privire la siguranța online și oferirea competențelor prin intermediul cursului online, lucru posibil doar cu implicarea partenerilor din Republica Moldova. Contribuiți la atingerea obiectivelor noastre prin partajarea conținutului și implicarea în cadrul campaniei.

Pentru organizații:

Distribuiți și partajați materialele campaniei și site-ul nostru cu angajații și clienții dvs.

 

Alăturați-vă campaniei prin semnarea Memorandumului de cooperare în domeniul creșterii gradului de conștientizare cu privire la siguranța online.

Contactați info@ict.md pentru mai multe informații.

Pentru persoane fizice:

Distribuiți și partajați materialele campaniei și site-ul nParticipă la cursul nostru online și recomandă-l prietenilor sau colegilor. Vizualizează și distribuie postările noastre în rețelele sociale.ostru cu angajații și clienții dvs.

tahvel_2a.png
Parteneri

Asistență Rapidă în domeniul Securității Cibernetice pentru Republica Moldova

Proiectul ”Proiectul ”Asistență Rapidă în domeniul Securității Cibernetice pentru Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și este implementat de Academia de Guvernare Electronică din Estonia.

Scopul proiectului este de a crește reziliența cibernetică și de a sprijini gestionarea incidentelor și riscurilor de securitate cibernetică în Republica Moldova.

Pagina web:

https://ega.ee/project/moldova-cybersecurity-rapid-assistance/

 

Facebook: https://www.facebook.com/eGovAcademy

 

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/e-governance-academy/

ATIC

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) este cea mai mare şi principala organizație în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor din Republica Moldova. ATIC promovează dezvoltarea sectorului TIC prin parteneriate viabile între companii, organizații similare, guvern, instituții de stat și organizații internaționale.

ATIC este principalul partener local pentru campania „SigurantaDigitala.MD”.

Pagina web:

https://ict.md/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/ictmd

 

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/atic/

Fundația Moldcell

Fundația Moldcell, înființată în anul 2020, este o organizație non-profit scopul cărei este combinarea transformării digitale și utilizarea tehnologiilor pentru un impact pozitiv asupra vieții cetățenilor Republicii Molova.

Fundația Moldcell susține și implementează proiecte sociale, educaționale, de afaceri, de inovare și de cercetare în beneficiul cetățenilor și al dezvoltării țării, ghidate de direcțiile de Responsabilitate Digitală: Educație, Sprijin pentru Afaceri Sociale, Societate și Implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU.

Crearea Fundației Moldcell a fost inspirată din activitatea și rezultatele Fundației Chaudhary precum și din ințiativele filantropice și proiectele de responsabilitate socială ale companiei Moldcell.

Fundația Moldcell este partenerul campaniei „SigurantaDigitala.MD”.

Pagina web:

https://fundatia.moldcell.md/en/

 

Facebook: https://www.facebook.com/moldcell.foundation

 

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/showcase/moldcell-foundation/

Universitatea Tehnică a Moldovei 

Universitatea Tehnică a Moldovei este unica instituţie de învăţământ superior ingineresc din Republica Moldova. Misiunea fundamentală este de a oferi studii de calitate, prin îmbinarea educaţiei, cercetării şi inovaţiei, generaţiei tinere, care va contribui la edificarea unei societăţi şi economii durabile bazate pe cunoaştere, şi de a forma personalitatea studentului de tip creativ şi critic. UTM a fost înfiinţată în 1964, cu trei facultăţi inginereşti. Actualmente UTM are 11 facultăți cu un corp profesoral-didactic şi ingineresc calificat de peste 973 de cadre didactice. Numărul studenţilor astăzi constituie peste 11 500 studenţi. Universitatea este în permanentă evoluţie impunându-se cu noi standarde în educaţie şi cercetare, care pas cu pas se diseminează în procesul de pregătire profesională a specialiştilor.

Pagina web:

https://utm.md/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/UTMoldova

 

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/school/technical-university-of-moldova/

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Siguranța Digitală © 2023

roheline_taust_jalusesse_ohuke.png
bottom of page