top of page

Siguranța Digitală

394588878_151417048017530_3656638314566311370_n.png
oranz_helehall_riba_2tk.png

Pentru parteneri

Alăturați-vă misiunii noastre de a promova siguranța și securitatea online. În calitate de partener, veți avea un rol primordial în educarea persoanelor privind siguranța digitală și veți contribui la abilitarea acestora să întreprindă măsurile necesare pentru a-și proteja informațiile personale online.

În calitate de partener, puteți accesa diverse materiale de campanie, precum postere, pliante, șabloane pentru rețelele sociale și materiale video. Puteți folosi aceste resurse pentru a promova campania noastră și a comunica mesajul de siguranță online în rețelele dvs. personale și profesionale.

Dacă aveți nevoie să ajustați materialele pentru a reflecta mai bine rolul dvs. de partener, vă rugăm să faceți acest lucru cu permisiunea noastră. Vă încurajăm să colaborați cu noi în privința oricăror modificări de materiale.

De asemenea, sunteți binevenit să semnați un acord de înțelegere reciprocă pentru a conferi parteneriatului un caracter oficial.

Să creăm împreună un mediu online mai sigur pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Alăturați-vă cauzei critice pe care o promovăm și împreună putem face o diferență pozitivă în viața oamenilor. Haideți să transformăm această aspirație în realitate!

Pentru materiale transmiteți un e-mail către info@atic.md

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Siguranța Digitală © 2023

roheline_taust_jalusesse_ohuke.png
bottom of page